Mijn Compad Studio Webshop | Compad Studio | De grafische vormgevers
Wij laten uw bedrijf groeien door uw passie online te delen, dankzij efficiënte websites, e-commerce en online marketing
webdesign, websites, webshop, seo, online marketing, grafische vormgeving, reclame, groei, business boost
1341
page-template-default,page,page-id-1341,edgt-core-1.0.1,_masterslider,_msp_version_2.25.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Mijn Compad Studio Webshop

De webshop van Compad Studio is een kant-en-klaar opgeleverde webshop, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u iets wilt wijzigingen.
Daarom hebben wij voor u “Mijn Compad Studio Webshop”, hierin vindt u handige handleidingen die u stap voor stap helpen bij het doen van uw aanpassingen.


Hulp nodig? Bel 053-4329995. Wij helpen u graag!

Onze helpdesk is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Artikelen voor de webshop indelen in Compad

Een webshop van Compad Studio wordt klant-en-klaar opgeleverd. Dit houdt in dat alle producten uit uw Compad Bakkerij administratie die u op in uw webshop wilt verkopen in uw webshop staan.
Om dit te kunnen doen zal van uw artikelbestand in Compad Bakkerij aangegeven moeten worden in welke categorie deze ingedeeld moet worden (deze categorieën moeten overeenkomen met de categorieën in uw webshop en er zal van het artikelbestand aangegeven moeten worden of u deze wel of niet in uw webshop wilt. Dit kan per product, maar ook per groep tegelijk (batch bewijs). Zie hiervoor de handleiding: Artikelen indelen voor de webshop – Batchgewijs doorvoeren

Artikelen voor de webshop indelen in Compad – Batchgewijs doorvoeren

Een webshop van Compad Studio wordt klant-en-klaar opgeleverd. Dit houdt in dat alle producten uit uw Compad Bakkerij administratie die u op in uw webshop wilt verkopen in uw webshop staan.
Om dit te kunnen doen zal van uw artikelbestand in Compad Bakkerij aangegeven moeten worden in welke categorie deze ingedeeld moet worden (deze categorieën moeten overeenkomen met de categorieën in uw webshop en er zal van het artikelbestand aangegeven moeten worden of u deze wel of niet in uw webshop wilt. Dit kan per product, maar ook per groep tegelijk (batch bewijs). Dit houdt in dat u van complete artikelgroepen in Compad Bakkerij in één keer aan kunt even of deze ingedeeld moeten worden op de webshop en in welke categorie.

Artikelen en categorieën vastleggen in de webshop

Bij oplevering van uw webshop is deze voorzien van alle artikelen welke ook in de Compad Bakkerij software staan.

De webshop van Compad Studio heeft middels de Service Agent een verbinding met de Compad Bakkerij software. Toch is het goed om te weten hoe u categorieën en artikelen in de webshop aanpast. Op deze manier kan de webshophouder artikelen welke in de webshop staan tijdelijk uit aan of uit zetten (ivm feestdagen of seizoenen). Of even snel een prijs of foto aanpassen.

Attributen vastleggen in de webshop

Attributen, de extra opties bij uw producten, zoals gesneden/ongesneden, smaak, tekst op taart, foto op taart, vulling. Deze kunt u zelf allemaal aanmaken in uw webshop en toevoegen aan uw producten. Hoe u deze attributen kunt aanmaken en hoe u deze moet toevoegen aan de producten wordt uitgelegd in deze handleiding.

Bezorggebied instellen

In de webshop kan gebruik gemaakt worden van bezorggebieden. Afhankelijk van de postcodes kunnen er verschillende bezorgkosten aan een bezorgbebied gekoppeld worden. De webshophouder kan deze zelf beheren in zijn webshop.

Uw webshop sluiten met feestdagen of vakantie

Naast de standaard dagen waarop uw webshop (winkel) gesloten is, kunt u ook extra dagen in de webshop aangeven waarop u gesloten bent, bijvoorbeeld met feestdagen of in een vakantieperiode. De webshophouder kan deze deze gemakkelijk vastleggen in de ultimate checkout van zijn webshop. Het is zelfs mogelijk om deze extra sluitingsdagen al voor het gehele jaar vast te leggen. Op deze manier hoeft de webshophouder nooit bang te zijn dat er op een feestdag of in zijn vakantie een bestelling geplaatst wordt.

Maakt u gebruik van de 4.3 webshop kijk dan voor het instellen van de feestdagen bij de handleiding van “Instellingen Afrekenpagina webshop 4.3”

Instellingen afrekenpagina – Ultimate Check out

De afrekenpagina in de Compad Webshop bevat diverse instellingen die door de webshop houder zelf ingesteld kunnen worden in de Ultimate checkout. Zou kan de webshop houder zelf instellen op welke dagen er bestel mag worden en tot hoe laat (per dag instelbaar). Ook kan de webshophouder per levermethode (afhalen, bezorgen of postNL) ingeven op welke dagen deze van toepassing zijn. Verder kunt u in deze Ultimate checkout aangeven op welke dagen bepaalde producten beschikbaar zijn en wat de productietijd is (belangrijk bij desembrood). Ook kan de webshophouder een maximum aantal bestellingen per tijdsblok instellen. Optioneel kan ook gewerkt worden met voorraad

Maakt u gebruik van de uitmate check out 4.3 kijk dan voor het instellen van de feestdagen bij de handleiding van “Instellingen Afrekenpagina webshop 4.3”

Werken met kortingen in de webshop

In de Compad Studio webshop kunnen verschillende soorten kortingen vastgelegd worden.

  • Zo kan er gewerkt worden met een broodtas, waarbij de klant iedere week voor een bepaalt bedrag 5 broden mag kiezen. Hierbij kan de webshophouder er ook voor kiezen zijn klanten een keuze te geven uit diverse broden.
  • De webshop kan werken met staffelkortingen, waarbij de klant korting krijgt wanner hij/zij er meer afneemt van het product.
  • De webshop kan werken met een oude prijs en nieuwe prijs.
  • De webshop kan werken met kortingscodes, deze kunnen gekoppeld worden aan klanten maar ook aan producten.
  • De webshop kan werken met korting op bezorgbedragen

Deze kortingen kan de webshophouder zelf vastleggen bij de producten of bij promoties – kortingen.

 

Zie ook de handleiding werken met kortingen en leverdata, voor kortingen die enkel in een bepaalde periode gedag zijn.

Scheurkalender Echte Bakkers

De scheurkalender actie van “De Echte Bakkers” kunt u ook vastleggen in uw webshop. In deze handleiding leggen we uit hoe u de verschillende “bonnen” kunt aanmaken en de inlevertijd kunt vastleggen

Werken met kortingen en leverdatum

In de webshop kan er ook gewerkt worden met kortingen op leverdata. Dit houdt in dat een korting enkel geldig is op een bepaalde leverdatum. Zo kan de webshophouder kortingsacties aanmaken in de webshop, waarbij de korting alleen geldig is wanneer de klant de bestelling bijvoorbeeld op blackfriday of met Pasen

Instellingen afrekenpagina – Ultimate check out – webshop 4.3

In onze nieuwe webshop versie 4.3 zit een geheel vernieuwd afrekenpagina. Deze afrekenpagina bestaat in tegenstelling niet meer uit een “one page” maar uit meerdere pagina. Allereerst een pagina waar de klant bij naw gegevens invult. Vervolgens komt de klant op de pagina waar men de levermethode en de leverdatum aangeeft en op de laatste pagina kiest men de betaalmethode en kan men een opmerking plaatsen. De “ultimate check out” waar alle instellingen opgegeven worden voor de afrekenpagina is ook gewijzigd ten opzichte de eerdere versie. Hierbij de handleiding van Ultimate checkout webshop 4.3.

Werken Product Ribbons (labels)

In de webshop kan de webshophouder aan zijn producten labels plaatsen. Bijvoorbeeld een label met “Actieproduct” of een label met “Glutenvrij” of “Kortingsproduct”. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe deze labels gemaakt kunnen worden en de webshophouder deze kan koppelen aan zijn producten.

Werken met aanbiedingen icm product ribbons

De product ribbons zijn erg handig om toe te voegen aan producten, om aan geven dat deze glutenvrij zijn of in de aanbieding of bijvoorbeeld in de prijzen zijn gevallen. Maar je kunt ook een stapje verder gaan. De Product ribbons kunnen ook gebruikt worden om te koppelen aan een weekaanbieding, cake v/d maand, maandaanbieding met daarbij een prijsbutton. Hoe aanbiedingen ingesteld kunnen worden en gekoppeld wordt uitgelegd in deze handleiding.

Drive Thru

December de feestmaand, voor veel bakkers altijd één van de drukste maanden waarin een hoop omzet gegenereerd kan worden. Alleen nu door het coronavirus is het belangrijk om dit op een efficiënte, veilige en verantwoorde manier te organiseren. Wij als betrokken automatiseerder helpen u hier graag bij.  In deze handleiding werken wij een heuse drive Thru uit

Afbeelding op het juiste formaat

In de webshop kunt u zelf uw afbeeldingen toevoegen.
Vaak moeten de afbeeldingen die u wilt toevoegen van te voren op maat gemaakt worden, zodat ze goed passen binnen het kader. Voor het op maat maken van afbeeldingen zijn diverse (teken)programma’s zoals Adobe Photoshop en Paint. In deze handleidingen wordt het bewerken van afbeeldingen in Paint uitgelegd.
Houdt u naast het formaat ook rekening met de maximale grootte van de afbeelding, deze mogen maar 96 dpi zijn voor een website/webshop, omdat te “zware” afbeeldingen van invloed kunnen zijn op het laden van de pagina’s.

Update webshop 4.10 naar 4.30

Medio 2021 krijgen al onze webshops een update. Het updaten van de webshop is nodig om de nieuwste technieken toe te kunnen passen. Daarnaast bevat deze nieuwe webshop een geheel vernieuwde afrekenpagina die het voor uw klanten nog eenvoudiger maakt om een bestelling te plaatsen. In de onderstaande documenten vindt u een handleiding van de vernieuwde productenpagina, deze heeft dezelfde functies maar is anders vormgegeven. Een handleiding van de vernieuwde afrekenpagina en een handleiding van de vernieuwde ultimate check out.

Kosten van uw Webshop

Onze webshop worden kant-en-klaar opgeleverd geheel in uw huisstijl. Naast de eenmalige kosten van € 2950,- voor de realisatie van deze webshop betaalt u een maandelijkse bijdrage voor het helpdesk- en onderhoudsabonnement en de maandelijkse kosten voor uw hostingpakket. Deze kosten zijn afhankelijk van uw keuze.
Wij verwijzen u hier voor naar “Kosten Onderhoud en hosting”

Additionele diensten worden berekend op basis van nacalculatie
Wij verwijzen u hiervoor naar “Tarieven webshop”